1 november 2021

Buysse & Partners stapt in het Gentse patentbureau brantsandpatents.

brantsandpatents is een octrooikantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom. Het werd tien jaar geleden opgericht door Johan Brants. Het kantoor levert strategisch advies over de octrooibescherming van innovaties en uitvindingen. Het Gentse bedrijf stelt zo’n 25 mensen tewerk.

Oprichter en CEO Johan Brants blijft actief in het bedrijf en als aandeelhouder, manager Ellen Crabbe stapt mee in het kapitaal.

Buysse & Partners en brandtsandpatents slaan de handen in elkaar om ondermeer nieuwe kantoren te openen, het management te betrekken bij het aandeelhouderschap en de organische en externe groei van het patentbureau begeleiden.

Johan Buyle, partner Private Equity bij Buysse & Partners: “Wij kijken ernaar uit om de krachten te bundelen met Johan Brants, Ellen Crabbe en het managementteam van brantsandpatents om hun ambitieuze organische en externe groeistrategie te verwezenlijken. Samen beschikken we over de financiële mogelijkheden, sectorexpertise en ervaring in groeistrategie om brantsandpatents te ondersteunen in deze nieuwe fase van haar ontwikkeling en om het bedrijf verder te positioneren als dé IP-expert in België.

Lees hier het artikel in De Tijd

www.brantsandpatents.com