Stageplaats Buysse & Partners – Private Equity

Ben jij geïnteresseerd om werkervaring op te doen in Private Equity? Wil je mee op zoek gaan naar nieuwe investeringen in groeibedrijven? Dan hebben wij een interessante stageplaats voor jou!

De Private Equity activiteit van Buysse & Partners investeert voornamelijk in groeibedrijven met een Belgische verankering. Daarnaast beheert Buysse & Partners ook twee vastgoedfondsen die focussen op in iconisch en residentieel vastgoed.

Het Buysse & Partners Private Equity team bestaat uit investment professionals met uiteenlopende ervaring: gaande van internationale M&A-ervaring, investment banking, strategy consulting en private equity. Het hoofdkantoor van Buysse & Partners bevindt zich in Antwerpen.

Wat houdt de stage in?

Jouw takenpakket bij Buysse & Partners is gevarieerd:

  • Je analyseert investeringsopportuniteiten;
  • Je doet marktonderzoek en industrie-analyses om de meest interessante sectoren te identificeren;
  • Je bent betrokken bij projecten van bestaande investeringen in portefeuille;
  • Je draagt bij aan de research en opmaak van presentaties en rapporten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die zich in onderstaande competenties herkent:

  • Je bent reeds afgestudeerd of student in een masteropleiding met een analytische en financiële focus;
  • Je hebt al een eerste, relevante stage-ervaring achter de rug (e.g. corporate finance, private equity, strategy consulting, transaction services…);
  • Je bent taalvaardig: Nederlands is de voertaal op kantoor, Engels wordt vaak gebruikt bij research, presentaties en rapportering;
  • Je hebt een brede socio-economische interesse en een analytische/kritische mindset;
  • Je bent leergierig en bulkt van de positieve energie.

What’s in it for you?

Bij Buysse & Partners kom je terecht in een ambitieuze organisatie die volop uitbreidt. We zijn een team met korte rapporteringslijnen. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken, er is ruimte voor eigen initiatief en je wordt aangestuurd waar nodig. Afhankelijk van de ervaring die je hebt, kan een vergoeding besproken worden.

Is this you?

Lijkt dit je interessant en kan je je hiervoor 6 maanden vrijmaken? Dan kijken wij uit naar jouw CV en een motivatiebrief. Die mag je sturen aan jobs@buysse-partners.com met vermelding “Sollicitatie Stageplaats Private Equity” in de titel.

Heb je nog vragen? Wij staan je graag te woord op het telefoonnummer 03 568 93 91, je mag vragen naar Edgar Hujoel (Partner) of Laurens Willems (Senior Investment Manager).

Over Buysse & Partners

Buysse & Partners is een investeringsmaatschappij die investeert met haar private equity activiteit in Belgisch verankerde groeibedrijven en ook twee vastgoedfondsen beheert die investeren in iconisch en residentieel vastgoed in België en Nederland.