Wil jij graag je carrière starten in vastgoed? Heb je interesse om mee op zoek te gaan naar iconische gebouwen en zin om de kneepjes van het vak te leren van asset management? Dan hebben wij een interessante stageplaats voor jou!

Bij wie kom je terecht?

Buysse & Partners Smart Assets houdt zich specifiek bezig met de portefeuille van iconisch vastgoed. Het team bestaat uit investment professionals met uiteenlopende ervaringen: gaande van M&A expertise, strategische consulting, investment banking tot private equity.

Het hoofdkantoor van Buysse & Partners bevindt zich in Antwerpen, vlak bij de autostrade en openbaar vervoer.

Wat houdt de stage in?

Het takenpakket bij Buysse & Partners Smart Assets is gevarieerd:

 • Je doet marktonderzoek en industrie-analyses om potentiële targets te identificeren
 • Je leert investeringsopportuniteiten analyseren
 • Je bent betrokken bij de opvolging van bestaande investeringen in portefeuille
 • Je draagt bij aan de research en de opmaak van presentaties en rapporten
 • Je gaat mee op werk- en prospectiebezoeken.

Naar wie is Buysse & Partners Smart Assets op zoek?

Wij zoeken iemand die zich in onderstaand profiel en bijhorende competenties herkent:

 • Je bent laatstejaars student in een masteropleiding met een analytische en financiële focus of je staat al aan de start van je professionele carrière
 • Je hebt al relevante stage- of werkervaring
 • Je hebt een analytische mindset en je bent risicobewust
 • Je hebt een brede socio-economische interesse
 • Je bent taalvaardig: Nederlands is de voertaal op kantoor, Engels wordt vaak gebruikt bij research, presentaties en rapportering en je kan je kennis van het Frans onderhouden of oefenen met je Franstalige collega’s
 • Je bent leergierig en bulkt van de positieve energie
 • Je bent minimum 6 maanden voltijds beschikbaar.

What’s in it for you?

Bij Buysse & Partners kom je terecht in een ambitieuze organisatie die volop uitbreidt. We werken met korte rapporteringslijnen en je krijgt de kans om zelfstandig te werken. Er is ruimte voor eigen initiatief en je wordt aangestuurd waar nodig.

Is this you?

Lijkt dit je interessant en kan je je hiervoor minimum 6 maanden vrijmaken? Dan kijken wij uit naar jouw CV en een motivatiebrief. Dan kijken wij uit naar jouw CV en een motivatiebrief. Die mag je sturen aan vastgoed-jobs@buysse-partners.com met vermelding “Sollicitatie Stageplaats Smart Assets” in de titel.

Heb je nog vragen

Wij staan je graag te woord op het telefoonnummer 03 568 93 91, je mag vragen naar Sven Haest, Investment Manager en Loïc Vancauwenberghe, Investment Associate bij Buysse & Partners Smart Assets.

Over Buysse & Partners

Buysse & Partners is een investeringsbedrijf dat investeert in Belgisch verankerde KMO’s, iconisch en residentieel vastgoed in België en Nederland en in fondsen en vastgoedprojecten in groeilanden in Latijns-Amerika.

Frank Buysse richtte Buysse & Partners op in 2008 en rolde samen met partners Guy Mertens, Johan Buyle en Dimitri Herbosch de drie investeringsstrategieën uit. Anno 2022 werken 30 professionals met expertise in complementaire disciplines en uiteenlopende loopbanen samen aan de groei van het bedrijf en haar portefeuilles.