Buysse & Partners breidt haar team uit met 4 senior profielen: Het private equity team wordt versterkt door experts Cedric Liekens (voordien Korys) en Edgar Hujoel (voordien Degroof Petercam). Zomer 2019 trad An Coenen aan als CFO-controller en Emelie Vervecken vervoegde het team voor corporate affairs en relatiebeheer.

“Onze activiteiten en portfolio groeien snel en wereldwijd. Om onze investeerders en relaties op een professionele manier te blijven bedienen, de vinger aan de pols te houden bij de markt en tijdig opportuniteiten te vinden, hoort daar een matuur team bij met complementaire expertise in verschillende disciplines”, zegt oprichter en managing partner Frank Buysse.

An Coenen – CFO Controller

An Coenen werkte meer dan 15 jaar voor ING, eerst als credit risk analist en daarna bij het acquisition & leveraged finance (ALF) team waar ze doorgroeide tot director. An startte haar functie als CFO-controller bij Buysse&Partners in juni. Ze is hands on betrokken bij het private equity team en bij het (her) structureren van financiering bij de private equity deals van de Buysse & Partners’ portfolio.

Cedric Liekens en Edgar Hujoel versterken het private equity team

Cedric Liekens werkte acht jaar bij het private equity-team van Korys, de investeringsstructuur van de Colruyt-familie, waarvoor hij overnames en participaties leidde en bestuursmandaten bekleedde bij o.m. Novy, Foodbag en Eurowatt. Met Edgar Hujoel haalt Buysse & Partners acht jaar internationale M&A expertise in huis (PWC). Voor de overstap naar Buysse & Partners was Edgar actief bij DeGroof Petercam als senior vice president bij het banking-team.

Emelie Vervecken versterkt het team op vlak van communicatie en relatiebeheer. Zij bouwde voordien mee aan de groei van strategisch communicatiebureau Growth Inc. als corporate affairs director.  Pieter Bollaerts, investment manager bij het vastgoed departement “smart assets”, vervoegde in april opnieuw het Buysse & Partners team na een uitstap naar de internationale vastgoed- en projectontwikkeling sector.


Meer over de nieuwe gezichten

An Coenen startte haar carrière in 2003 bij ING als credit risk analyst. In 2007 stapte ze over naar het Acquisition & Leveraged Finance team waar ze doorgroeide tot director (heden structured acquisition finance). An was 15 jaar lang (2000-2015) bestuurslid bij Coenen Climatechnics.

Cedric Liekens begon zijn carrière als management consultant bij Bain and Company. Nadien was hij vijf jaar werkzaam bij PwC. Sinds 2011 werkte hij gedurende acht jaar voor het private equity-team van Korys (de investeringsstructuur van de Colruyt-familie).

Edgar Hujoel werkte meer dan acht jaar bij het fusies en overnames (m&a) team van PwC in België en Australië. Voor hij in juni 2019 bij Buysse & Partners aan de slag ging, was hij senior vice president bij het investment banking-team van Degroof Petercam.

Emelie Vervecken stond mee aan de wieg van het strategisch communicatiebureau Growth Inc. waar ze de rol corporate affairs director vervulde. Nadien begeleidde ze als onafhankelijk consultant Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi tot aan de verkiezingen 2019, waarna ze aan de slag ging bij Buysse&Partners.